...

Автоматичні гаражні ворота

domАвтоматичні гаражні ворота останнім часом набувають все більшого поширення. Основними перевагами автоматичних воріт перед більш звичними орними є комфорт і зручність, які вони надають власнику. Крім того, автоматичні ворота дозволяють економити місце перед гаражем, так як для їх відкриття не потрібно додаткового простору. У зимову пору року немає необхідності очищати майданчик перед гаражем для відкриття стулок воріт.
Залежно від вимог, яким повинні відповідати автоматичні ворота sizam.ua, можливі різні варіанти їх конструкції.
У разі якщо воротами планується закрити опалювальне приміщення, конструкція воріт повинна мати високі теплоізоляційні властивості. Цим вимогам відповідають секційні гаражні ворота, що складаються з окремих сталевих сендвіч-панелей з пенополіуретановим наповнювачем всередині. Зовнішня поверхня панелей має полімерне декоративне покриття, яке вигідно приховує дрібні подряпини, які можуть виникнути в процесі експлуатації воріт. Теплоізоляція сендвіч-панелей товщиною 45 мм відповідає теплоізоляції цегляної стіни товщиною близько 600 мм. Крім того, по всьому периметру отвору секційні ворота мають гумовий ущільнювач, надійно герметизирующий ворота і перешкоджає попаданню холодного повітря в приміщення. Сендвіч-панелі секційних гаражних воріт переміщуються по напрямних за допомогою роликів, закріплених на кронштейнах по зовнішніх краях полотна. Залежно від габаритних розмірів гаража, панелі можуть переміщатися або тільки у вертикальній площині, або у вертикальній і горизонтальній площинах (по горизонтальних напрямних, що кріпиться до стелі за допомогою спеціальних підвісів). Для полегшення переміщення полотно воріт врівноважується за допомогою спеціального пружинного механізму. При необхідності в полотно секційних гаражних воріт можна додатково вбудувати хвіртку.
У разі якщо до воріт не пред’являються підвищені вимоги по теплоізоляції цілком можна застосувати так звані рулонні ворота. У загальному вигляді конструкція даних воріт включає:
– Полотно, набране з окремих металевих ламелей;
– Короб з валом, на який в процесі роботи намотується полотно воріт;
– Напрямні шини, по яких переміщається полотно воріт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.