...

Функціональні кавомашини для індустрії HoReCa

Професійна кавоварка – це основне обладнання будь-якого кафе і багатьох барів. Вона дозволяє розкрити глибину смаку і аромату будь-якого виду кави.

Мережа магазинів Дім Кави пропонує професійні кавомашини, призначені для кондитерських, кафе, ресторанів, готелів, офісів. Пристрої дозволяють приготувати каву декількома способами, наприклад, лунго, капучіно, лате, еспресо. На офіційному сайті мережі магазинів Дім Кави можна скористатися вигідною пропозицією та кавоварку купити для HoReCa.

kofe kappuchino kofemashina chashka penka 17

Автоматичні кавоварки:

  • ідеальний смак кави кожен раз;
  • просте управління;
  • індивідуальна настройка кожного кавового продукту;
  • проста система приготування кави з молоком (система в один дотик);
  • швидкість випуску продукції;
  • автоматична система очищення та видалення накипу.

Перевагою цього типу автоматів є те, що видача напою здійснюється за допомогою однієї кнопки і за короткий час можна приготувати безліч чашок ароматного напою.

Пропозиція Дім Кави також включає в себе необхідні аксесуари для бариста, які допоможуть у приготуванні ідеальної кави, наприклад, тампери для збивання суміші еспресо з відповідними подушечками у вигляді тампонажного килимка, глечиків, молочників, вимірювальних інструментів, таких як термометри і точні ваги.

Мережа магазинів Дім Кави пропонує професійні кавоварки та продукцію найвищої якості з безліччю функцій за вигідною ціною.

Представлені пристрої допоможуть швидко приготувати каву в вподобаному варіанті. На відміну від моделей меншого розміру, професійні кавоварки надзвичайно ефективні і забезпечують багато вільного місця для зерен і води. Завдяки цьому вони відмінно працюють як в ресторані або готелі, так і в офісі.

coffee machine restaurant small

Сучасні кавомашини для індустрії HoReCa – це відмінний варіант ще й з точки зору зручності експлуатації. Вони оснащені інтуїтивно зрозумілими кнопками, функція яких активується одним натисканням.

На відміну від домашніх кавоварок, професійні кавомашини виготовлені з більш якісних, міцних матеріалів, мають більшу кількість функцій і, що найголовніше, готові до більшого навантаження. Вони, як правило, мають резервуари для води більшого розміру, деякі також можуть робити воду самостійно та можуть робити більше чашок еспресо за один раз.

Професійні кавомашини цінують за більш просте і швидке управління, легке обслуговування та практичні аксесуари, такі як поверхня нагріву чашок або парове сопло для збивання молока та підігріву різних напоїв.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.