...

Кредити – 2 головних «за», і 2 головних «проти»

Кредитування – важлива частина життя будь-якої сучасної людини, і неможливо обійти це питання стороною. Сучасне споживання вимагає від людини все більше вкладень, все більшого ставлення до до витрат на життя. Покупки стимулюються всіма компаніями, навіть на шкоду покупцеві. Але при цьому слід розуміти, що гроші – це друга сторона життя, адже щоб їх заробити доведеться віддавати час і сили, які могли б бути витрачені на щось інше. Тому гранично важливо правильно розрахувати свої сили і вирішити для себе, що можна в житті робити, а що – не слід.

GotivkaKalk01

2 переваги

1. Всі онлайн кредити дають можливість скористатися деякими важливими благами набагато раніше, ніж це стало б можливим, якби потрібно було збирати гроші на те, щоб купити потрібне. У випадку з необхідними медичними послугами, придбанням речей, які необхідні для активного заробляння грошей або розвитку бізнесу, а також придбання житла, витрати по відсотках з кредиту можуть бути цілком виправдані, тому що така позика зберігає час і сили, дозволяє швидше піднятися на нову сходинку в житті.

2. Друге «за» кредитування – це можливість скористатися можливостями грошей до того, як вони отримані, якщо точно відомо, що гроші отримані будуть і фінансове становище стабільне. Наприклад, який сенс чекати до осені, щоб отримати потрібну суму, якщо найкраще відпочити можна тільки влітку? Є сенс взяти мікрокредит, який потім буде швидко покритий коштами що надійшли, а не чекати ще цілий рік тільки заради того, щоб поїхати повноцінно відпочивати.

2 недоліки

1. Тим не менш, у кредитування є і великі «проти». В першу чергу, черговий споживчий кредит забирає можливості майбутнього інвестування, що означає, що людина в принципі не зможе підняти свій економічний рівень, тому що його гроші будуть пов’язані кредитними відсотками. Чи варто позбавлятися шансу в житті заради того, щоб раніше купити новий смартфон, якщо і функції старого ніколи повністю не використовувалися? Це стосується будь-яких витрат – необхідно добре проаналізувати їхню доцільність в даний проміжок часу.

2. Друге велике «ні» кредитам – це необхідність переплачувати за кредитні товари і послуги часто майже в два рази, а в разі великих і позик на тривалий період – набагато більше, ніж в два рази. Є сенс дійсно почекати і накопичити грошей, щоб купити дві такі ж речі, тільки новіше, ніж віддавати гроші банкам або новим МФО.

ksr

Джерело: кредитний портал КредитФАК

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.