...

Електроінструмент. Як вибрати?

elektroinstrument-dla-sada-3Зараз складно собі уявити будь-які будівельні роботи або проведення реконструкції в будинку або в офісі без застосування різних електроінструментів. Перелік їх великий і різноманітний. Та й самі інструменти різні за своїми функціональними особливостями, зроблені різними фірмами і відрізняються за вартістю.
Сучасні електроінструменти – це потужні пристосування, які мають велику кількість функцій. А для того щоб почати будь-які будівельні роботи, потрібен хоча б мінімальний набір електроінструментів. Рекомендуеться оптовая продажа инструмента тут.
Циркулярна пила.
Незамінний інструмент для розпилювання дошки і бруса. Залежно від того, які роботи ви будете робити, потрібно вибирати відповідний інструмент. Шабельна пила підійде для прямого розпилу, а лобзик допоможе зробити розпил фігурним, по будь-якій обраній вами кривої.
Шуруповерт.
Незамінний інструмент для роботи з гіпсокартоном, виготовлення підвісних конструкцій і складання меблів. Економить масу часу, замінюючи вкручування-викручування шурупів вручну. Також за допомогою шуруповерта можна робити свердління.
Перфоратор.
Дуже популярний і незамінний для багатьох видів робіт інструмент. З його допомогою можна виконати масу дій: від довбання дірок до простого свердління. При своїх невеликих габаритах, цей інструмент дозволяє працювати з різними видами матеріалів, від цегли до бетону.
Кутошліфувальна машина.
Жоден ремонт не обійдеться без углошлифовальной машини, або так званої «болгарки». За допомогою цього інструменту можна виконувати безліч робіт по шліфуванню і різанні каменю, металу, бетону, і кераміки.
Буде не зайвим купити набір дисків, що дозволить полегшити роботу з різними будівельними матеріалами.
З цими незамінними для ремонту пристосуваннями ви можете ознайомитися на сайті http://www.tool-market.ru/brands/?brandName=Makita
вибираємо електроінструмент
Якщо при покупці електроінструменту, ви орієнтуєтеся на його якість і довговічність, радимо вибирати професійний електроінструмент, який, незважаючи на більш високу вартість, могутніше звичайного, але містить в собі тільки одну функцію.
Універсальні інструменти – багатофункціональні. В основному, розраховані на дрібні і легкі ремонтні роботи, вони не мають великої потужності, але забезпечені безліччю інструментальних насадок.
Мережа або акумулятор? Що вибрати?
Електроінструменти розрізняються за типом харчування: акумуляторні і мають шнур живлення від мережі.
Інструмент, що працює від електромережі, менш мобільний і обмежений довжиною шнура, але дозволяє працювати безперервно і використовувати велику потужність, в той час як акумуляторні інструменти вимагають постійної підзарядки, тим більше вони коштують значно дорожче. Однак більш зручні при короткочасних роботах в місцях відсутності електромережі.
Вибираючи електроінструмент, потрібно звертати увагу на його зручність, легкість, можливість швидко здійснювати заміни насадок.
Тепер знаючи характеристики особливості роботи електроінструменту, ви легко зможете орієнтуватися в їх широкому асортименті. Вдалого вибору!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.