...

Ulefone схрестила смартфони Meizu і Xiaomi

Ulefone схрестила смартфони Meizu і XiaomiПри вигляді новинок китайських виробників деколи складається враження, що вони змагається в копіюванні смартфонів один одного. Свіжий металевий фаблет Ulefone – чергове тому підтвердження. У його дизайні чітко простежуються риси і Meizu MX5, і Redmi Note 2 Pro.

Така новинка поки не анонсована офіційно, але судячи з усього, запуск вже близький. Це буде суцільнометалевий смартфон зі знайомими прожилками-антенами і сканером відбитків пальців на задній панелі. Круглий дактилоскопічний датчик і ідентичної форми модуль камери дозволяє провести наочну аналогію з теж не анонсованим Redmi Note 2 Pro, ну а спалах має той же вигляд, що і у декількох новинок Meizu.

У пристрої на рендере USB-роз’єм на нижньому торці відсутня, однак він цілком може бути розміщений на верхній грані або його поки просто не врахували при візуалізації, оскільки тут зображений лише прототип. Характеристики або якісь інші особливості пристрою теж не уточняються, але з упевненістю можна сказати, що гаджет буде доступніше аналогів. Саме невисока ціна при гідних характеристиках стала візитною карткою бренду.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.